Lite tak vore fint.

Fast vi inte vågar tro på det riktigt ännu så ska vi börja närma oss slutet på bygget. Det har ju varit en utdragen historia med mycket motgångar,felberäkningar,regnperioder och diverse andra saker och det är anledningen till att vi inte riktigt än vågar ropa hej.
 
 
Men snart går barnen på lov igen och tanken är att det ska stå helt klart när dom kommer tillbaka efter det lovet...fast det skulle det å andra sidan gjort efter förra lovet dom var hemma på också.
 
Men....Igår kom virket som ska utgöra takstolarna iallafall.Det ser inte direkt ut som det vi använder hemma men det ska å andra sidan bara bära upp ett plåttak som inte väger särskilt mycket så det funkar bra. Vad som är svårt i Uganda är att man inte bara kan beställa som i det här fallet virke,och dom kommer med det utan för att man ska få saker som är så bra som möjligt så får man åka dit och plocka allting själv annars tar dom virke som inte alls håller måttet och tar ändå massvis betalt. Det är Uganda i ett nötskal,Men Eddie tog ett par dagar förra veckan till att välja ut och nu är arbetet igång.....Yes Please,säger vi.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0