Ja eller Nej?

Det sköna med att åren har blivit många i arbetet tillsammans med Eddie är att det blir lättare och lättare att säga vad man verkligen tycker. Vi ÄR olika och vi ser på saker på ganska olika sätt många gånger. Saker som han tycker är viktiga kan vi tycka är helt befängda och det är vår rätt att säga nej till att betala för det. Vi kan aldrig hindra honom att göra det han vill men vi kan avstå att ge pengar till det.
 
 
Förr skapade det mycket vånda hos oss att säga nej,mest för att vi inte förstod vad som händer om vi säger nej och vi trodde nog ofta att konsekvenserna av vårt nej skulle vara större än de i själva verket blev.Nu säger vi mer vad vi verkligen tycker och Eddie blir i ärligheterns namn ganska irriterad av det emellanåt.Han kan nog tycka att vi inte riktigt förstår att en del saker är viktiga och det ligger säkert nåt i det,allt förstår vi verkligen inte.
10 år betyder mycket kunskap men det betyder långt ifrån fullärda. 
 
Igår blev det ett för oss solklart nej att bygga ett badrum till lärarna.Viktigt säger han,vi håller inte med.
Däremot blev det ett ja till cement och tegelstenar för att slutföra rampen och leda ner vatten utmed den istället för att det ska ösa ner helt ohämmat från alla sidor. Fullt rimligt anser vi och då är ett ja enkelt att ge.
 
Bilden nedan bjöd han oss på för att förklara hur och varför det behöver muras längs rampen.
Ingen vacker ritning som kommer lämna avtryck till eftervärlden,men likväl lättförstådd! 
Och nu är det jäklar i havet inte mycket kvar alls på bygget!
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0