Gubbfan. Sådetså.

Jag är en människa som vill ha koll.Inte så att jag vill bestämma eller så men jag har gärna regler att följa och ramar att röra mig inom för då fungerar jag bäst.Jag kan ta snabba beslut när det krävs och omvärdera saker utan några större problem också.Men nåt som ställer mig på ända är när saker man planerat så kopiöst ändå inte håller för att nån annan förstör det upplägget.Då fungerar jag lite sämre.
 
Som nu tex.... Vi samlar in pengar under ett års tid. Det visar sig att vi inte riktigt når målet och måste fortsätta lite till...Människor fortsätter att hjälpa oss och vi klarar det med nöd och näppe.
Vi startar bygget i tron om att allt är löst och allt känns bra tills vi nu inser att byggubben vi anlitat har utelämnat kostnader för att få jobbet.Just det gör mig så infernaliskt jävla förbannad så jag kan inte med ord beskriva det.
Vi kämpar som as över ett år och han tycker sig ha rätten att skita i det.Hade jag vetat att han inte hade en aning om att det var vita som var inblandade i bygget så hade jag nånstans kanske accepterat det lite bättre men han vet om det. Han vet det så väl och då är det som fritt fram att att göra som man vill.
Gubbfan rent ut sagt.Jag kommer inte säga Tack när du byggt klart...bara så du vet.
 
 
Fönster och dörrar har kommit.Dem glömde han inte iallafall.Heja...?
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0