Välkommen 2018!

2018....det känns ganska bra faktiskt.Jag minns att jag inte alls kände mig särskilt hoppfull inför 2017, varför vet jag inte egentligen,men nu när vi står inför ett orört år som förvisso startar i 190 knyck tack vare bygget på Bristol så känns det ändå väldigt bra.
 
2018 är året då vi firar 10 års jubileum med Bristol och det är också året då Bristol kommer bli större än vad vi någonsin kunnat drömma om.Vi som skulle sluta åka dit så fort skolan var klar men istället blev det nåt helt annat.
Det skulle bli en story att berätta för barnbarnen skämtade vi om då för längesedan och ja....det bev det väl kan man känna. 
Jag är glad att man inte vet vad framtiden för med sig för då hade vi nog aldrig ens åkt med 2008.Hade vi vetat hur mycket tid och slit de kommande 10 åren skulle medföra så hade vi nog tänkt annorlunda, men jag är så tacksam att vi gjort det här ändå...Livet blev så mycket större.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0