Om rätten att äga sin framtid

Man hade ju önskat att det bara var den där skatten dom lagt på Ugandiernas telefoner och att det därefter var klart,men så är dessvärre inte fallet. Dom har dragit allt ett steg till och lagt en extra skatt på typ allt man tänkas kan.Bensin,transporter,olja,parafin...det är bara en liten del av allt dom beskattar.Saker som människorna är beroende av.Lägg därtill att dom tar nummerplåtar från inte bara våran buss utan tusentals andra fordon också.
 
I ett redan ansträngt Uganda så gör ju detta inte gott för folket alls.Tar dom inte bort den här extraskatten snarast så lär det bli rejält dålig stämning.Ugandierna är ju tack och lov kända för sitt vänliga sätt men det finns ju med all säkerhet en gräns för vänligheten också för dem.
Vi har människor där nere som vi älskar utan förbehåll och att veta att dom står helt utan chans att påverka sin egen framtid är stundtals svårt att bära.
Alla borde få chansen att säga sitt och alla borde ha rätten att äga sin egen framtid.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0