Bara ny mur nu!

Värmen kom tillbaka med besked och det tackar vi sannerligen inte nej till.Lite strandhäng när man har turen att bo på västkusten hör till och nu har vi ytterligare en i ledet som ska skolas in för lata dagar vid havet och sand mellan tårna ( och överallt ) och lilla Sally verkar redan ha fattat grejen,bra där!
 
I Uganda har vi kommit till att den sista gamla delen av muren nu är ersatt och den är runt om helt ny.
Ugandas myndigheter har också kommit fram till att flickor och pojkar ska separeras med stängda murar mellan sovsalarna vilket såklart är bra med tanke på övergrepp och blandningen på åldrar på skolarna runt om i landet men frågan är hur många skolor det är som ens har råd att lösa det? Det blir dom rika skolorna som blir tvungna att göra det för att slippa böter,på det fattiga skolorna kommer allt med största sannolikhet vara precis som vanligt.Men Bristol räknas nu dessvärre som en rik skola och vi åker på allt som kan tänkas kan som myndigheterna kommer på.
Med lite vita människor i bakgrunden dessutom så tror dom att det handlar om en hel organisation med massvis av människor och pengar som är där... tänk om dom bara visste hur det egentligen ser ut? 
 
Nu ska den bara slammas och målas för att se fin ut också...ett steg i taget,sakta,sakta.
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0