Åh...hej igen :)

Dagarna rusar och jag hittar inte lugnet att sätta mig ner att skriva så det är mer än lovligt tyst härifrån.
Men idag så! Vi har väldigt bra dagar härnere om än lite blöta,regnperioden är verkligen här. Men däremellan lyser solen och vi ser en del rödbrända axlar och näsor.
Stämningen är på topp precis som vi anat att den skulle vara och det är en fantastisk känsla att vi får uppleva allt det här tillsammans gång på gång.
 
Idag har vi en skolfri dag och gänget har begett sig mot en stad som heter Jinja ett par timmar bort för en båttur på Nilen och för att se Nilens källa. Jag är kvar i stan för att jag har lyckats med bedriften att få en muskelbristning i vaden...hur sannolikt är det att jag ska få det under en resa på 10 dagar där vi har 1000 saker att göra?
Frustrerad är dagens ord ihop med högläge,värktabletter och tidningar.Dåligt samvete är det sista ordet,för att jag inte kan göra det jag ska.
 
Dagarna hitills har iallafall innehållt en hel del barngos och såromläggningar ( Vi har för första gången en sjuksköterska med oss som resesällskap) samt renovering av våra stora killars hus.Vi gör det tillsammans och man kan väl säga att dt inte går särskilt lugnt till men det är väldigt roligt och väldigt hjärtligt!
 
 
En lite mindre seriös pose på våran Calvin.
Som förövrigt kallas för Smeagol (sagan om ringen) av sina kompisar...Också det hjärtligt!
Här svängde det rejält! Dom tyckte inte vi var kloka som täckte kläderna med sopsäckar men dom var inte sena att haka på ändå :)
 
Anna

Kommentarer
Postat av: Anna Bokcafeet i byn

Hej!
Kul med rapport direkt från Bristol!
Om möjligt, ge gärna Yafesi en kram från mig!
Bästa hälsningar,
Anna i Skåne

2018-03-07 @ 12:38:18
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0