Det måste vara det vackraste

Det är intressant ändå med människor och hur vi på många sätt är samma men ändå så olika.
I min värld har barn alltid varit en självklarhet.Jag hann inte ens tänka i banorna att det inte är en självklarhet för alla att ens kunna få barn innan jag hade den där första lilla i magen bara 19 år gammal.Att adoptera ett barn har också alltid varit en önskan hos mig,ett inte helt otippat afrikanskt barn,fast den drömmen fanns långt långt innan jag hamnade i just Afrika men den drömmen förblev bara en dröm.
 
Så hör jag dem som väljer bort att inte skaffa barn för att dom helt enkelt inte vill ha några.För att man vill ha sitt eget liv,göra det man vill,när man vill och inte behöva styras av någon annans behov och jag tänker att det är en himlans tur att alla får göra som dom själva vill och att inget av sätten är fel. Men jag, jag är tacksam för mina och jag är tacksam för dem som valt att leva tillsammans med mina barn också.Familjen växer och det gör hjärtat också. Att älska och att älskas måste vara det vackraste av allt.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0