Jag är så jävla modig!

I världen är det inte särskilt mycket jag är rädd för.Jag är inte rädd för att dö,jag är inte rädd för att resa ensam,jag är inte rädd för att testa nya saker.Jag tycker det är lite läskigt med nya människor men jag är inte rädd för det.
MEN...det finns en sak som jag är skiträdd för...möss och råttor.Jag hatar dem evinnerligt och jag tycker det är asäckligt verkligen.
 
Imorse när jag vaknade upp efter ett nattpass och kom ut i mitt kök så var det ett faktum att jag hade fått ett ofrivilligt husdjur och jag fick halvt panik! Med tårarna sprutandes fick jag hämtat ett sopkvast och på nåt sätt fick jag slagit ihjäl det....Helt otroligt! Sen var det dags för nästa steg att få ur den ur lägenheten och efter att ha överlagt med mig själv och jag hade gått igenom alla möjliga som skulle kunna komma hit och hjälpa mig så bestämde jag mig att nä nu jävlar ska jag klara det själv...Det var inte vackert och det var inte utan panik men ut fick jag det och sen resten utav dagen har jag faktiskt känt mig lite kunglig....Lite bäst helt enkelt.
Nu hoppas jag bara att jag ska slippa göra det igen,för då dör jag nog...
 
Aset på väg till sin sista vila...
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0