Nu Nu Nu

Varje dag är nu ett steg närmare klart så att det verkligen syns.SKÖNT!
 
Här målning med grund/häftfärg. Färgen dom använder späder dem med vatten så blir det lite mycket vatten i färgen så blir det typ tunnare än mjölk och väldigt rinnig.Billigt tänker dom,skitfärg tänker vi.
Sen efter detta målar man typ med som en silkesfärg som är avtorkningsbar.
Sen lite finlir med grunden och verandan. Stenen gör att allt håller bättre än med betongen som är väldigt mycket mer porös än den vi har här hemma och jobbar med.Så ofta får ungarna vara med och göra skitgörat men om man lägger tankarna på barnarbete åt sidan så kan vi se att dom också lär  sig saker genom att vara med.Kunskap som som kommer ha stor användning för längre fram i livet om inte skolan är deras grej.
 
Vi ser också en oerhört tråkig utveckling just nu med väldigt mycket höjda priser på allt och det gör att ännu fler förlorar möjligheten att gå i skolan.Har man föräldrar som själva har en missad skolgång så ser man det inte riktigt som ett problem att också barnen missar den,vilket det såklart är.
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0