Vad är rätt?

Vad är det rätta egentligen? Är det rätt att vara logisk och följa det som hjärnan vet? Är det mindre bra att följa hjärtat?
Vem är man då? Nån som är helt ologisk och oklar och inte vid sitt sinnes fulla bruk?
Jag önskar ibland att jag följde mitt huvud mer än hjärtat samtidigt som jag älskar att mitt hjärta faktiskt är där.
Att jag vågar tro på att mitt hjärta känner rätt och att huvudet faktiskt kanske ibland har fel fastän man inte tror det.
Tänk om detta är det enda livet vi får och vi inte vågar leva det?
 
Jag tänker på det så ofta och jag inser att "vara till lags" har funnit med mig i mitt liv så länge.Inte så att jag på något vis har lidit av det mer bara att jag inser att när jag vill göra nåt som jag själv verkligen vill då får jag lite dåligt samvete för det och jag gör det liksom inte sådär enkelt som en del gör.Jag vänder,vrider,känner efter och funderar sen kan det hända att jag gör det iallafall eller så låter jag bli.Oftast låter jag nog bli.
 
Jag tror det är delvis därför som Uganda blev min plats på jorden.Enkelheten,det kravlösa och avsaknaden av att tid är viktig tilltalar mig och hur jag är som människa.När jag är ensam där då kan jag sova tills jag vaknar av mig själv,jag ger mig tid att tänka klart och jag tänker överhuvudtaget inte särskilt mycket över livet alls och ibland är det ganska så skönt när man är van vid nåt annat.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0