Det där med loppis

Vår loppis.Några år nu har vi haft den och vi älskar det! Arbetsamt som tusan men så vansinnigt roligt!
Det har varit en självklarhet för oss.Förra året kände vi att det nog ändå skulle vara den sista...man ska ju sluta på topp sägs det.Sen velade vi fram och tillbaka och kom ganska snabbt fram till att vi nog ville köra ett år till iallafall,bara för att det är roligt!
 
Sagt och gjort! Vi drog igång all den planering som vi vet krävs och började rycka i folk som kunde hjälpa till och där tog vi slut både Jennie och jag.
Vi orkar inte helt enkelt,det går inte.Hur gärna vi än vill så måste vi sätta oss själva främst och det är något som sitter oerhört långt inne på både mig och Jennie ska ni veta.Det har vi inte gjort på väldigt länge och det var inget lätt beslut att ta.
Men nu är det bestämt iallafall att Bristols loppis 2019 kommer att förbli ogjord.
Kanske har nån redan börjat rensa ut och spara till oss...vi ber om ursäkt till er och hoppas att ni kan hitta nån annan loppis att skänka det till istället men bara vet att vi är tacksamma ändå för att ni tänkte på oss.
 
Orden är skrivna och det känns lite ledsamt,men denna gången fanns det ingen annan väg ut än just denna och vi hoppas att ni förstår det.
 
 
 
Kram!
Anna och Jennie
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0