En ny liten vän

Varje gång jag har åkt till Uganda har mitt mål varit att ge varje barn på skolan en gåva. En gåva i form av en t-shirt, ett par byxor, en tröja, en kjol eller klänning, ett par skor, ett litet smycke eller en leksak. Något som de kan ha kvar när jag har åkt tillbaka till Sverige och när de bär klädesplagget eller leker med nallen, kan de minnas de roliga stunderna vi hade tillsammans och förhoppningsvis känna att jag finns för dem. Jag tycker det är helt fantastiskt att få vara med och dela ut kläder till alla barnen, ge dem något som de verkligen behöver och som de uppskattar. Sedan är det hela sorgligt om man tänker på hur lite de har och hur väl de behöver dehär kläderna. Det är även en stor brist på leksaker så med stor säkerhet så kommer alla leksaker att lekas med. Vid ett av besöken gav jag alla de yngre eleverna varsin liten nalle. De blev förstås jätteglada. Jag frågade Eddie om barnen skulle ta hand om sin nalle eller om jag några timmar senare skulle kunna hitta nallar ligga slängda på gatan. Eddie sa att alla skulle komma att ta med sig nallen hem och väl där skulle de flesta även sova bredvid sin nyfunna lilla vän.

 

 

 

 

 

 

 

Victoria


Kommentarer
Postat av: Tess

Victoria, så underbart att se barnens glada ansikten när dem fick sina leksaker. Barnen kommer att känna att du finns till för dem men dem kommer inte heller att glömma dig som har gjort deras vardag lite roligare när dem har sina leksaker att leka eller gosa med en långt tid..!Fantastiskt att veta att det finns människor som du som kan glädja andra med så små medel och ett stort hjärta!

kram/Tess

2012-08-25 @ 09:33:28
Postat av: tezz

åh vilka underbart glada barn<3
och jag håller med tess om att barnen säkert kommer att minnas dig för resten av livet!

2012-08-25 @ 10:22:43
URL: http://tezz87.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0