Ny chans i livet!

Tänk er att dehär barnen faktiskt har fått en helt ny chans i livet. De har fått en skola som sin närmsta granne och inte vilken skola som helst, ”vår skola”, Bristol Academy! Utan vår skola hade de fortfarande inte gått i någon skola.

 

 

 

 

 

När jag träffade barnen 2010 sa en av barnen något till mig. Jag förstod inte vad han sa, men han fortsatte och fortsatte att tala till mig. Jag frågade Eddie vad pojken försökte berätta för mig. Jag fick det översatt. Han berättade för mig att han och kompisarna brukade leka på skolan (den var då under byggnation och det var mycket kvar att göra). De lekte att de gick i skolan. Han sa också att han längtade till den dagen då skolan skulle öppna, för då skulle han få chansen att börja i den. Nu är skolan fullt igång och inte bara han, utan även de andra barnen har fått möjlighet att för första gången i sitt liv gå till en skola och lära sig att läsa, skriva och räkna.

 

Victoria


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0