Till moster Lisbeth!

Det här är ett inlägg tillägnat Jennies moster Lisbeth!
Dels för att hon skickat med mig ord som föralltid kommer att finnas kvar, dels också för att hon skickade med mig en tröja som jag skulle lämna till ett av barnen.

För mig blev det en viktig tröja som inte kunde lämnas till vem som helst....jag hade den med mig flera dagar i min väska för att kunna lämna den till ett barn som kändes rätt.

Och rätt som det var så fanns han bara där. Han vek inte från min sida under hela dan då vi var på Gamla Bristol. Han satt i mitt knä eller höll min hand så fort han kom åt. Vi satt i möte med Eddie och jag tog med mig den här lille killen in i rummet fastän inga barn fick vara där....
Han höll mina händer som det mest naturliga i hela världen och vi kunde ge varandra fantastiska minnen trots att vi inte kan prata med varandra....

Så Lisbeth.....Tack för dina ord om att alla hjärtan har samma färg, här är killen som stolt bär din tröja i Uganda!

                                            Kram Anna










Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Jag förstår att du valde med omsorg. Han är jättefin i tröjan. Vilka fantastiska minnen du måste ha. Hoppas vi träffas någon gång och får höra allt "live".

2012-03-26 @ 18:07:11
Postat av: Anna

Det hoppas jag med! Minnena är fantastiska,Kram!

2012-03-26 @ 21:17:40
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0