Lite bilder...

Min familjs lille kille Kalema. Vad det ska bli kul att träffa dig igen!
Gladys med en min som inte går att misstolka....Hon är lycklig och har precis varit med om en speciell stund i livet. Hon har öppnat sina presenter från Katarina och Claes....
Även här en lycklig flicka i Winnie. Winnie är allvarsam och det är inte ofta man ser henne le, men man ser det i hennes ögon...det är ju inte alltid man ler med munnen. Winnie håller också på att öppna paket från Jessica, Andreas, Julia och Jacob. Kortet är från i mars då vi var nere.
Det här är en bild som sitter i hjärtat hos mig. Lille Jolly har precis fått sitt paket och öppnat det, men det är inte det som var det viktiga för honom. Det var brevet han fick. Han satt kvar länge efter de andra var klara, han läste och läste och tittade på bilderna i sitt brev. Det är mina svärföräldrar som har Jolly som sitt barn och jag vet att Jolly även nu, tillsammans med sin julklapp kommer att få ett jättefint brev utformad som Jollys egen bok...Jag skulle så gärna vilja vara där och se när han får det...
Brev och hälsningar är viktiga... Här har jag precis överlämnat brev till Sam och Toney ifrån Jennie. Snabbt försjunker dom in i breven och dom blir oerhört glada!
Till sist har vi Jalia som säger Hej till sin Maria i Sverige och önskar er alla en trevlig fredag!
 
Tack för att ni läser!
 
                              
                                                                Anna

Kommentarer
Postat av: Hanna

Intressant läsning!

2012-11-17 @ 07:49:45
URL: http://hannafialotta.blogg.e
Postat av: Anna

Tack för att du tycker det :) Du är välkommen när du känner för det!

2012-11-17 @ 08:03:55
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0