Bilder från i Lördags!

I lördags var ju delar av brassbandet på spelning, och igår kväll kom de här bilderna ifrån Sam!
 
Dom orange/blåa uniformerna är nya för i år och dom blå/gula är sen 2010.
Anledningen till de något grälla (!) färgerna och dubbelfärgade byxorna är att ingen kan stjäla dem, för man ser direkt var de hör hemma. Trist att man inte får ha sina saker i fred, men smart att dom kommit på det.... :)
 
Sam hade förresten blivit av med en del av sina kläder och skor häromdagen då han tvättat dem och hängt på tork. Han var galen på alla tjuvar, och blev väldigt förvånad då jag berättade att vi har tjuvar i Sverige också.
Det ville han inte riktigt tro på....
 
Hursomhelst så kom det här!
 
På väg! I en stor buss dessutom...Detta hör inte till vanligheterna. Dom packar lätt in sig 17-18 st i en minibuss med instrument och allt och dom har skitroligt!
Derrick till höger, med en trumpet som absolut sett sina bästa dagar....:) Killen till vänster minns jag inte namnet på just nu.
Ungdomarna i dom andra kläderna tillhör ett annat brassband...och dom här gossarna i grönt vet jag faktiskt inte riktigt vad dom gör....Men dom ser ju viktiga ut!
Och till sist Muteesa med en sousaphone :) Också den är oerhört sliten precis som alla instrumenten är, men spelar gör dom ändå för glatta livet, världens bästa brassband! :)
 
 
                                                             Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0