Function Day

Idag har våra hjältar på Bristol varit ute på spelning igen. Det var en ganska stor en, sa Sam.

 

Jag vet inte riktigt hur många dom har varit iväg men det brukar variera mellan 20 st ända upp till 70.... 

Dom skulle inte åka jättelångt. Spelningsdagarna är tuffa dagar för dem. Det är en ansträngning utan dess like och dom är alltid väldigt trötta när det är över.

 

Själv hade jag nog dött av syrebrist efter 23 sekunders spelande i en sousaphone......dom spelar flera timmar...! Galet.....

 

Jag skickade ett sms till Sam´s telefon idag på morgonen till alla i brassbandet... en liten hälsning med hopp om en bra dag. Jag vill att dom ska veta att vi tänker på dem....varje dag.

 

                                                      Anna


Kommentarer
Postat av: Anette Tanhua

Hej Anna !

Va skoj att du hittade in till mej !!
Jag hänger inte riktigt med på vad du gör..försökte klicka på mer info om er..men internet explorer kan inte hitta sidan. Kan inte du berätta om du tittar in fler ggr.

Kram Anette

Postat av: Anna

Tack själv! Vi är 3 tjejer som har varit med och byggt upp en skolan för fattiga barn i slummen i Uganda :) Nu då skolan är klar så jobbar vi för en lite roligare och lättare framtid för 400 barn. Ett omöjligt arbete kanske men man kan inte bara lämna dem då man vet hur världen ser ut....Ha det bra! Anna / Jennie,Victoria

2012-09-30 @ 07:37:23
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0