Kära familjevänner!

 
 
Vi har vår familjeverksamhet som ligger oss oerhört varmt om hjärtat. En verksamhet där en familj i Sverige skriver brev med ett barn på Bristol. Det betyder jättemycket för barnen och också för oss!
 
 
Vi har till er familjevänner skickat ut ett brev, och nu också ett mail där vi bett er att ändra kontonumret för era inbetalningar samt att meddela oss via er mail att ni mottagit informationen, dels för att det är JÄTTEVIKTIGTatt kontonumret ni använder är det nya från och med nu, samt att vi behöver få vår mailadresslista uppdaterad.
 
 
Responsen på breven har varit låg, därför försökte vi på mail idag, och nu här.
Vi tar gärna arbetet som allt innebär, men om vi kan sköta allt så enkelt som det bara är möjligt så får vi mer tid över till andra saker som också behöver göras. Så snälla hjälp oss med detta!
 
 
                                                         8388-1,4 140 970-7
 
 
                        Detta är det nya kontonumret vi önskar att ni använder från och med nu!
 
 
                                                                     Kram!
 
                                                              Anna och Jennie
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Hej!
Nu har jag smugit runt här och läst i ett antal veckor och för varje gång känner jag och min familj mer och mer att vi vill hjälpa till!
Hur bär vi oss åt för att bli "familjevänner"? Om nu möjligheten fortfarande finns...
Önskar er en glad midsommar.
/Anna

Svar: Vad kul att du läser hos oss! Just nu har vi dessvärre ett stopp på nya familjevänner... Allt arbete vi gör sker vid sidan av vårt vanliga arbete och för att vi ska hinna med så måste vi ibland sätta stopp för just familjevänsbiten.... Just den är viktigt för oss och att den fungerar precis så som vi tänker oss. Vi brukar dock efter ett tag känna oss mogna att ta oss an ytterligare någon.... Fråga jättegärna om ett tag igen :) Skulle ni känna att ni ändå vill vara med och stötta våra barn så finns det alternativ till det också som betyder oerhört mycket! Hör av dig om du vill veta mer! Tack igen för att du läser! Kramar A
Jennie och Anna

2013-06-21 @ 20:06:19
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0