Tack Victoria

 
 
Tidigare har vi berättat om det fantastiska gensvaret vi fick när Anna och jag hade möjlighet att på vår arbetsplats få sätta ut insamlingsbössor till förmån för våra barn.
 
Det var före jul som våra egenhändigt gjorda bössor fick ta plats i luckan på det matställe där vi jobbar. Vi bestämde att dom skulle få stå framme tills dess att vi i februari i år skulle åka ner till skolan. Våra kunder var helt fantastiska och de som till en början stoppade ner sina växelpengar kom snart tillbaka och växelpengarna växte till sedlar.....
 
På två ställen till i vårt lilla samhälle stod våra bössor. I blomsteraffären där min svärmor jobbar och i en kläd och smyckesbutik som Marie driver. Marie tillsammans med sin mamma är en av våra familjevänner.
 
Vi har valt att ha en bössa kvar på jobbet då många fortfarande väljer att lägga sina växelpengar där i.
 
För någon vecka sedan så kom där ett mail till oss. Det var ifrån en tjej som heter Victoria. Varken jag eller Anna hade träffat Victoria och vi blev sådär otroligt varma i hjärtat när vi läste vad hon hade skrivit till oss. Hon berättade att hon har läst våran blogg och att hon läst reportaget om oss som finns i Tvååkersbladet. Victoria berättade att hon jobbar på ett bageri hon undrade om hon fick sätta en av våra bössor där så att kunderna kunde få stoppa i en peng om dom ville och att dom även skulle lägga sina drickspengar där i !! Det är på Gööks bageri här i Tvååker som Victoria jobbar fast hon är mestadels i den butiken som ligger i Skogstorp, Falkenberg.
 
Tack vare Victorias sätt att tänka och sitt engagemang om att vilja hjälpa till så står där idag en bössa i Tvååker och en i Skogstorpsbutiken. 
 
Det är så lätt att avvara en krona eller två, och är vi många som tänker dom tankarna så kan bössorna snart fyllas!
 
 
 
 
 
 
                                                      Jennie
 
 

Kommentarer
Postat av: Åse

Fint ❤

Svar: Ni är många som nu har valt att hjälpa oss att hjälpa och det kommer över mig allt som oftast nu hur lyckligt lottad jag är som får vara en del av allt som händer runt omkring oss......
Kram J
Jennie och Anna

2013-06-02 @ 15:13:23
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Pia

Så härligt att höra att det finns människor överallt som vill hjälpa er att hjälpa <3 I grund och botten så är det ert engagemang som gör att man vill vara med och göra något för barnen!!!
Ha en fortsatt härlig söndag :)
Kramar

Svar: Tack än en gång för dina fina ord. Det är en härlig känsla som infinner sig när man når ut på så många olika sätt.
Söndagen har varit bra här hos oss, hoppas ni har njutit av eran dag.
Kram J
Jennie och Anna

2013-06-02 @ 19:23:11
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: cecce

Så fint!!!

Kram cecce

Svar: Ja, alldeles jättefint! :) Kram!
Jennie och Anna

2013-06-02 @ 22:40:46
URL: http://www.ceccesblogg.blogg.se
Postat av: Victoria

Tack själva för att ni engagerar er i barnhemmet och hjälper de som har det svårt. I framtiden kanske jag kan hjälpa till mer, men detta är i alla fall en början.
Kram Victoria i Skogstorp

Svar: Det är en världsbra början, och det räcker mer än väl! Kram!
Jennie och Anna

2013-08-16 @ 18:16:07
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0