En liten uppdatering

I går kväll så pep det till i min telefon och innan jag hann att titta så visste jag att det var från Anna :)
Även om man vet att allt är bra och jag för min del har ingen oro om att något skulle vara fel om det går någon dag utan att man har någon kontakt så är det ju ändå skönt när man får prata lite och få svar på alla mina frågor.
 
Anna hälsade att allt bara var bra. Dom har tillbringat hela dagar på skolan och nu när Anna reser ensam så lägger lugnet sig fortare än om vi är många som kommer och tar uppmärksamheten från lektionerna.
 
Som vi tidigare berättat så fick vi vid julas en större summa pengar som vi har kunnat köpa en bit mark på 3 hektar. Den ligger en bit från skolan och idag så ska Anna åka dit tillsammans med Eddie så att Anna får en överblick av allt arbete som ligger framför oss att få den odlingsbar.
 
För att stilla min nyfikenhet så lovades det lite bilder ifrån Anna idag och så fort som jag har dom så lovar jag att lägga dom här på bloggen!
 
 
 
Min lilla favorit på skolan och som ligger mig varmt om hjärtat är den här flickan som heter Provia. Anna skrev att det första hon frågade henne när dom möttes i måndags var - Var är Jennie?, och där smälte ju mitt hjärta totalt....!
 
 
                                                                     Jennie
 

Kommentarer
Postat av: Hörni!

Härligt med en uppdatering, kul läsning.
Förstår att ditt hjärta smälte. :)

2014-04-04 @ 23:37:43
URL: http://horni.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0