Man gör vad man kan,alltid.

Nånting händer i en när man möter vissa människor...Man vet inte vad det är,men det känns bara annorlunda.
En del sätter sig så djupt i hjärtat så man vet med en gång att dom alltid kommer att vara kvar där fastän man inte ville det,valde det eller trodde det.
 
 
Min mamma är en människa med ett stort stort hjärta. Hon har alltid funnits där för mig och för mina bröder.
Hon ville åka med till Afrika för att se vad jag och Jennie har gjort och för att försöka förstå vad det är som händer inuti mig när jag kommer dit och vad det är som får oss att inte ge upp...
Och hon föll också,handlöst och huvudstupa och hon förstår nu helt och fullt vad det handlar om.Hon kommer nog aldrig att säga: Ska du åka nu igen? Eller Tänk inte så mycket på det där,det löser sig nog! Nu vet hon att man inte styr över dom känslorna och hon vet att man gör allt som står i ens makt för att finnas för dem som man känner extra mycket för...
 
Trevor, mamma och Tracy....
 
Trevor,mamma,Tracy,Sam och Bukenya
 
 
Utan att hon visste vem det var så var Sam´s lillasyster Tracy den först som tog min mammas hand när hon kom dit. Till saken hör att Tracy gör inte så i vanliga fall,hon är alldeles för blyg för det,men med min mamma så var det tydligen annorlunda. Tracy och hennes storebror Trevor tog min mamma med storm och även Sam´s lillebror Bukenya.
 
Och nu vet jag att hon kommer aldrig att glömma dem. Deras visa frågor och klara ögon gör att man aldrig nånsin vill ta bort ögonblicken ur sitt hjärta,man kan inte göra det heller.
För älskar man då älskar man oavsett vem det är.
 
 
Från vänster har vi Sam´s lillebror Pius.Han hämtade vi från Kiwangala efter min mamma och gänget åkt hem så honom har hon inte träffat än...Sen har vi Tracy och hennes lillebror Travis som vi hämtade i Kawanda också det efter hon åkt hem.
I lila skjorta har vi Sam´s lillebror Bukenya.Nästa är barnens kusin Norah och till sist Tracys storebror Trevor. Rörigt som tusan men Pius och Sam delar pappa.Tracy,Sam och Bukenya delar mamma.Tracy,Travis och Trevor delar pappa,vilket man kan se...Men alla tillhör dom samma syskonskara på ett eller annat sätt och Sam är deras storebror.
Världens finaste ungar och min mamma föll,fastän hon nog inte trodde att hon skulle det....
 
 
Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0