Tiden går fort när man har roligt!

Hur fort kan en vecka gå ens? Min tanke att blogga från Uganda går alltid i stöpet.Från tidig morgon till sen kväll har vi varit igång och vi har haft en fantastisk vecka tillsammans! Alla har verkligen gjort sitt yttersta och det är så otroligt roligt att få vara en del i allt det här.
Igår lämnade Jennie och de andra Uganda och idag känns det onekligen lite tomt och lite ensamt måste jag erkänna...Men det ska säkert lösa sig om nån dag skulle jag tro.
 
Efter en oerhört intensiv vistelse så tar jag idag en slappardag.Vi har städat rummet och tvättat våra kläder men mycket mer kommer nog inte att bli gjort skulle jag tro,tycker att det drar i ögonen hela tiden fastän klockan bara är 12.45 här.
Jag fick en snabbrapport från min dotter Linnéa att resan hem gått bra för dem och det känns skönt att veta.
Mitt internet är långsamt så att ladda upp nya bilder idag är inte att tänka på dessvärre.Men nu kom det sent omsider en liten rapport iallafall...Uganda äger,som alltid!
 
 
                                                                                       Anna

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilken söt bild! :)

2015-10-26 @ 16:48:12
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com
Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Härligt att det går bra och dottern dins resa gick fint. Förstår att det känns lite tomt när de har åkt hem igen. Men vilka fantastiska minnen ni har fått ihop :)
Hoppas att resten utav tiden blir lika fin :)
Kram!!!

2015-10-27 @ 17:23:44
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0