Jag hann bli livrädd....

Mitt i all ofantlig lycka över den lilla flickan som kommit till vår familj och mitt i den sorgen att Wendy lämnat oss så står vi nu med det faktum att det bara är 36 dagar kvar tills vi ska åka.
24 väskor ska fyllas och vi vet inte med vad än.Det har kommit en herrans massa saker emellan men nu måste vi verkligen ta ta i allt.Vi vet sedan innan att vi jobbar absolut och utan tvekan bäst under press men det finns ju en gräns även för oss.
 
 
När Eddie meddelade att Wendy gått bort bad jag honom bara vara tyst och inte säga ett enda ord till för jag ville inte höra mer.....Idag kom han tillbaka online och frågade om jag orkade höra höra på honom för han hade glömt att säga en sak.
Det knöt sig i magen på en hundradels sekund så sa han att han glömt att fråga om vi kunde ta med en stark dubbelhäftande tejp...... Förfan..! Jag hann ju bli livrädd! Men dubbelhäftande tejp ska han få.
Är det inget värre än det kan han tillochmed få 2 rullar....
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika L

Hej Anna. Grattis till barnbarnet! Kan vi skicka ner något till vårt fadderbarn? Eller till hela skolan? Kram Ulrika, Oloflarsgård

Svar: Tack! 😀 Mail ang det kommer snart! Det är en av de grejerna vi måste ta tag i... Kram och Tack!
Jennie och Anna

2016-08-22 @ 22:05:14
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0