Dagarna går...

Lite tyst på bloggen har det varit men det är full fart hos barnen på skolan och för Anna.
 
Eddie är jätteglad över Annas närvaro på skolan men han erkänner nu att han är otroligt trött. Inte trött på Annas närvaro såklart med trött i kroppen efter allt jobb dom har gjort på skolan inför terminstarten och där är många  barn på skolan nu. En del är nya och det är mycket spring och stoj som Eddie får styra upp med regler som ska läras in av barnen.
 
Vårt bygge där dom minsta barnen går börjar gå mot sitt slut. Efter samtal med Eddie och Anna har jag kunnat skicka ner dom sista pengarna för att färdigställa invändigt och utvändigt.
 
Det kommer att bli så fint och Eddie tillsammans med lärarna är så glada. Det ska bli så spännande att komma ner i höst och se den fina byggnaden och glädjen hos Eddie.
 
 
 
 
 
 
 
Dom lokala snickarna har varit på plats och fått upp anslagstavlorna i klassrummen. Borta är nu väggarna av trä som det regnade och blåste in igenom och nu kan allt fästas upp på väggarna utan risk av att bli förstört av vädrets makter.
 
Utanför har hängrännorna kommit upp och fönsterrutorna kommer snart också på plats.
 
Det är nymålat och fint och skolan ser nästan ut som en liten smällkaramell :)
 
 
 
Anna och Sam lämnade Kampala för någon dag sedan för att besöka Sams släkt i Kiwangala. En resa som var väl planerad och dom kommer nog tillbaka framåt helgen om allt går som det ska med bussar och väder....
 
 
 
Jag har aldrig varit i Kiwangala men det syns på korten som Anna skickade att där råder ett lugn som vi inte finner i Kampala och i vår lilla skolby Nabweru. 
 
Jennie
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0