Så är det....

"Om sanningen ska fram så behöver vi dem minst lika mycket,om inte mer"
 
Orden är skrivna av Jennie och det är det precis så det har kommit bli fastän vi aldrig hade räknat med det eller trott att det skulle kunna hända.Hur kan vi behöva dem? Vi som har allt och inte saknar något,hur kan vi då känna att vi behöver dem precis på samma sätt som dom behöver oss.Har vi ens rätt att känna det?
 
 
Vi tror och tänker att allting handlar om pengar.Att vara behövande innebär så mycket mer än det.
Ett behövande barn behöver bli sett.Det behöver känna kärlek,omtanke och värme.
Dom behöver lära sig att höra ja likväl som nej.Då får vi trygga barn.
 
 
Vi som har allt det där med oss redan,vi som har blivit sedda,som är trygga,som har milsvis med människor som bryr sig om oss vi har helt andra behov och har kanske aldrig ens tänkt på hur det är att sakna allt det som borde vara en självklarhet för varje människa.
Men fastän att vi har allt man nånsin kan be om både Jennie och jag så var det en grupp människor i Ugandas slum som gav oss något som vi båda saknade.Vad vi saknade kan jag inte svara på för det vet jag inte men vi fick något som vi inte verkar vilja vara utan eller något som vi inte kan vara utan...
 
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0