Lite pratångest sådär....

Så sitter man där med lite ångest igen.Ingen allvarlig sådan bara lite föreläsningsångest....Till veckan ska jag ner till Skåne och prata inför en liten skara människor och Jennie är inte hemma.Aldrig känner man sig så liten som när man måste göra det själv.Kräknervös är jag när vi är två också men det blir ännu värre när man står där ensam.Tappar man bort sig när vi är två kan alltid den andre fånga upp och fylla i,är man ensam så är man......ensam helt enkelt. 
Fördelen är väl att alla dom där orden finns i hjärtat redan,hade man sen bara kunnat sätta en påse på huvet så ingen såg en så hade saken vart biff,men det hade vart udda,även för att vara mig :)
 
 
Här är jag Conductor!
Alla taxibussar har en sån för att ragga passagerare och ropa ut vart bussen ska hän.
"Mina" passagerare är världens bästa och vår buss går alltid till samma ställe,Bristol Academy,Bwaise,Kafuunda  och Nabweru!
Anna

Kommentarer
Postat av: signe

Det kommer att gå jättebra. Skriv ner några punkter för säkerhets skull. Ditt hjärta och huvud är så fullt av material. Låt det bara komma fram. Jag håller tummarna för dig. Kramar! Signe

Svar: Tack fina Signe <3
Jennie och Anna

2017-04-23 @ 19:18:45
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0