I den vackraste av alla världar....

...så skulle vi säga att hela vår verksamhet rullar helt friktionsfritt,utan problem och utan någon vidare kamp.
I den vackra världen så skulle vi inte behöva be om hjälp med pengar till olika saker,skaffa månadsgivare eller behöva påminna dem som vi har som familjevänner om att betala om dom glömmer.
Men det ser inte ut så för oss.Det rullar inte utan problem och hela vår verksamhet bygger på att vi får in pengar.
 
Så är du familjevän till ett barn på Bristol,ta en titt om du har betalt, eller ta en funderare på om du vill vara med och fortsätta stödja vårt arbete.Det är okej att inte vilja men snälla meddela oss så vi vet isåfall.Vi är tacksamma för allt som du redan gjort.Vill du fortsätta så är ingen gladare än vi,men som sagt vi är också tacksamma för det du redan har gjort för oss ♥
 
Till er som månadsskänker....Tack ♥ 50 kr,100 kr,200 kr,400 kr....allt gör skillnad och vi är så tacksamma för var och en av er. Bara vet det.
Är det nån som vill bli månadsgivare? Hör av er till oss,vi behöver bli fler.
 
Till er som skänker ibland,då och då eller gjort det nån enstaka gång....Tack också till er. Det är värdefullt ♥
 
Bristol Academy är en karusell som inte går av sig själv alls.Det är tillsammans som vi gör den stora skillnaden och för det kan vi inte tacka er nog.Mina ord räcker inte alls till för att säga det vi känner inför det ni gör ♥
 
 
Anna och Jennie
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0