Vilka kommer ni ifrån?

När vi är ute bland folk för Bristols räkning så är i stort sett alltid första frågan....Vilken organisation tillhör ni?
När vi då svarar att vi inte tillhör någon alls och inte heller jobbar för nån kyrka så blir det nästan alltid ett höjt ögonbryn.
Det faktum att att allt sker helt privat har naturligtvis både sina för och nackdelar.
Nackdelar för vår del är att vi inte kan söka hjälp från fonder osv för att vi saknar ett organisationsnummer och ungefär där tar nackdelarna slut om ni frågar mig och Jennie...Vi tycker, och vi står för att det känns mer ärligt och genuint att bara stanna vid läget att vara just vi.Det är detta som har vuxit fram och blivit
Projektet Bristol Academy. Det är på detta sättet vi kan och vill arbeta och vi ser klart att fördelarna är större än nackdelarna för just oss.
 
Hjärtat är vår allra största ledsagare i vårt arbete för Bristols barn,och jag tror att i längden vinner man på att vara den man är och jobba på det sättet man tror på,det blir på nåt vis allra lättast då.
 
 
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0