Så söta!

 
Det känns så himla roligt när man tittar tillbaka på alla bilder från Bristol och man hittar dem som faktiskt är med oss än idag.Tusentals barn har passerat Bristols grindar och flera av dem har vi aldrig ens hunnit möta.Andra har vi sett några gånger och ett fåtal minns vi ända från 2008.
Dom här tre småttingarna träffade vi 2010 första gången...Lubanda Simon i rosa,Mabanda Jolly med ballongen och Salimu Waiswa i blå skjorta.Dom bor på Bristol fortfarande men det är onekligen inte såna där småisar längre!
 
Gamla Bristol är i bakgrunden och det enda man kan sakna från den skolan skulle vara att skolgårdens underlag var betydligt mjukare än vad vi har nu.På nya Bristol är det hårt med massa stenar stenar överallt som sticker upp på ett mindre smickrande vis och barnen gör sig alltid illa när dom trillar.
Vi har väl en tanke om att göra om den också...sen...när alla andra saker vi måste göra är gjorda och så 1000 saker till som vi inte visste om att vi skulle göra! Vi saknar sällan projekt iallafall,den saken är helt klar.
 
             
                                                                                     Anna

Kommentarer
Postat av: Christina Handin

Lilla Jolly!

Svar: Ja en liten lilleman var han allt :)
Jennie och Anna

2017-03-14 @ 12:45:38
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0