7 år

Tänk...Igår blev bloggen 7 år.Så mycket händelser har vi fått dela med oss av här,så mycket tankar och känslor.Långt ifrån bara roliga men var och en av dem alldeles sanna.Livet i Uganda som förändrats under åren som gått,livet här hemma som förändrats ännu mer. Att skriva här har gjort att jag inte behövt stoppa undan allt inuti.Jag har delat det jag velat dela,behållt det som är för svårt eller för stort.
Känt efter vad som är viktigt på riktigt och lärt mig lite bättre att sortera ut det som jag inte måste bry mig om även om det fortfarande finns mycket kvar att önska av just den kunskapen.
 
Vi har träffat människor som för all framtid förändrat livet för oss likväl som vi förändrat livet för dem,och vi har träffat människor som vi önskar vi aldrig mött. Allt finns här.
Sorg,glädje,yta och djup.Frustration och ilska men mest finns här kärlek...till barnen,till människorna och till er som hjälper oss att orka.För varje krona som samlats in och för varje tanke ni skänkt så växer vi.
Vi fick en historia som heter duga i livet....jag är tacksam att den finns nerskriven,inte för att omvärlden ska veta men för att vi aldrig ska glömma.
 
                                                                                                 Foto: Axel Nilsson
 
Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0