Vi är medvetna,vi lovar!

Jag är nu på ett ställe i livet där jag aldrig ens anat att jag skulle vara. Jag skulle ju bli fotbollsproffs och efter det dagisfröken. Skitbra,tyckte jag. Hur svårt kan det vara?



Jag trodde då aldrig att jag skulle vara 3 barnsmamma vid 24 års ålder och då mina egna barn blivit större skulle få känslan av att vilja adoptera ytterligare 400 barn från Afrika?! Det hade jag ju inte trott....


Nu har jag ju då turen att jag gift mig med en man som inte tycker att volontärarbete i Uganda är det hippaste och intressantaste man kan tänka sig och som är nöjd med våra 3 fina barn och inte alls vill ha några barn från Afrika boende hos oss.....Jag kan vara glad åt att han håller mig väl förankrad i vår värld här för det är lätt att dras med och vilja hjälpa till mer än vad man kanske kan......

Men, så länge han låter mig hållas med det som jag vill så kommer jag låta barnen stanna i Uganda och bara åka dit och hälsa på dem,det låter väl som en bra deal?



Nu är det nog också så att våra resor ner till Uganda skapar en hel del oro för våra kära familjer här hemma. Ingenting är ju likadant som här. Och det är klart att både det ena och det andra kan hända och då är det långt hem....Och att hamna på sjukhus i Uganda har man ju förstått inte är en superupplevelse heller.
MEN, om man ska gå runt och oroa sig hela tiden om allt som kan tänkas hända så skulle man inte kunna göra nåt här i livet! Jag kan ramla i vår branta trappa vi har här hemma, eller barnen kan cykla vält på grusvägen på väg till skolan eller, eller,eller, jag kan fortsätta hur länge som helst! Faror lurar i varje hörn vartän i världen du befinner dig, så är det bara.
Men för att lugna eventuella oroliga familjemedlemmar och vänner till oss som läser det här så lovar vi att vi är jätteförsiktiga när vi är iväg. Vi går ingenstans utan sällskap av minst en Ugandier, vi åker ingenstans utan att chauffören är bestämd av Eddie, vi spritar våra händer och vi dricker inte av vattnet dom har här, så mycket mer kan vi inte göra..... vi är medvetna helt enkelt. Vi lovar!


                                                            Anna 

 


Kommentarer
Postat av: Pia

Det är fantastiskt roligt att läsa er blogg!! Vilken resa ni gör/har gjort. Förstår att det är lätt att sväva ut och vilja hjälpa alla. Men ni gör en insats för många och på helt rätt sätt. Där på plats!!!

Kramar till er <3

2012-01-11 @ 17:06:08
URL: http://marlonzacco.blogg.se/
Postat av: Anna

:D Ja du,svävar ut gör man ofta! Tur att man alltsom oftast fångas in igen! Tack och kram tillbaka!

2012-01-11 @ 20:41:48
URL: http://bristolacademy.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0