Lite mera bilder.... :)

Ibland säger en bild mer än tusen ord...
 
Victoria med Lorraine 2008...
Jag med Aisha i famnen..
Jennie med en liten Whitney :)
Lukas, ett av de barnen vi hade med oss 2008. Här tillsammans med Lorraine...
 
Min dotter Linnéa med en sovande Whitney 2008...
Här knyts det vänskapsarmband, även detta 2008
Och så jag och Sam...sista kvällen i Uganda 2008....Tänk om jag vetat då vad som skulle hända.....
 
                                                                            Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

så fina och kärleksfulla bilder på er tjejer Anna, Jennie och Victoria!. Är säker på att barnen i Uganda ser er som deras räddande ängel och kanske ser er som den förälder dem saknar med allt vad det innebär... jag blir så rörd av bilderna som ni har tagit och alla berättelser som ni delar med oss andra. Tack!

Kram/Tess

2012-08-24 @ 19:22:16
Postat av: Tess

Kan någon av er tjejer berätta hur ni träffade föreståndaren Eddie Kisingiri och hur allting började, dvs hur fick ni reda på att Eddie behövde hjälp från er med den ekonomiska delen?kan ni också berätta hur Eddie och barnen levde och hur innan ni träffades och har Eddie får någon hjälp av staten eller andra människor?

/Tess

2012-08-24 @ 19:50:49
Postat av: Anna

Allting finns nog i bloggen...Kanske inte hur vi kom i kontakt med Eddie, men det var via en klasskompis till våra barns pappa som hade träffat Eddie I Uganda några år innan vi hamnade där... Allting har nog egentligen bara "blivit"...Vi går mycket på hjärtat och försöker finnas till där det som bäst behövs. Allt ansvar att driva skolan ligger på Eddie själv. Det kan hända saker med oss som gör att vi inte längre kan finnas där för dem,så allt ansvar för överlevnad ligger på honom. Således vet vi inte om han får hjälp nån annanstans ifrån, vi har aldrig frågat för det spelar oss liksom ingen roll :) Vårt hjärta är hos barnen och vårt arbete har varit att bygga upp en skola, och det målet har vi nu rott iland :) Tack för att du läser och för att du ser! Anna Jennie och Victoria

2012-08-24 @ 22:01:47
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0