Uganda på TV....

Jag är inte så mycket för djurprogram.... Jag tycker inte det är jättekul.
Men just nu på SVT går "Mitt i naturen" och jag har fastnat!
Dom visar en serie i 4 delar om Afrikas pärla Uganda, och det är skitintressant!
 
Jag kollade på del 3 just nu på SVT play (mysig fredagskväll) och dom befann sig i Murchison falls, just där var vi på vår safari 2008! Hur coolt som helst att känna igen sig :)
 
Har ni inget för er så kolla på det!
 
 
                                                                    Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag fastande också vid ett av Mitt i naturens program fr Uganda härom dagen. De letade bla efter en skadad elefant och några tjuvjägare... Den svenska reporten sa på vägen mot tjuvjägarna att han "hade en bild" av hur tjuvjägare ser ut... Men när de kom fram tror jag inte att det var samma bild av tjuvjägare han hade.

Det var en fattig man med sin lilla son som hade massor av snaror som de hade placerat ut i parken. När jag såg mannen och hans son så tänkte jag på allt som ni skriver om här på bloggen. Att det är många som är fattiga... Livet är verkligen så olika och orättvist.

2012-10-21 @ 15:02:36
Postat av: Eddie Och barnen På Bristol Academy

Visst är det bra?
Men samtidigt som man vet att det är jättefel att göra så mot djuren så förstår man dom ändå till viss del....vad hade man själv gjort om ens barn svalt...? Troligtvis precis samma sak....Tack för att du läser...!

2012-10-21 @ 18:34:58
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0