För mig är det okej!

Om jag hade svårt att "landa" efter den förra resan, så var den här om möjligt ännu värre...



Jag blir vansinnigt trött på mig själv och på mitt sätt att tänka kring det här och hade mer än gärna gett mig själv en rejäl smäll på käften och sagt till mig att skärpa mig!
Huvudet VET att vi gjort allt vi kunnat, och också kanske mer än vad många andra gör,men hjärtat sammarbetar inte alltid med huvudet dessvärre och där uppstår en liten inre konflikt....



Det är antagligen än värre för människorna runt omkring att se att situationen påverkar en som den gör och en del undrar nog också om det verkligen är värt att må som jag gör då jag kommer hem?

 
Svaret på det är för mig ett solklart rungande JA!
För mig är det ok och för mig är det värt det.För mig är det ok att spendera kanske 3 veckor i ett stadium av lite likgiltighet och lite ointresse av människorna här och vår välfärd, för jag vet att jag inte kommer att stanna där för alltid!
Tids nog inser jag att det vi gör i Uganda är bra och att vi gör allt som står i vår makt för de här människorna.
Så för mig är det okej att vara lite låg i 3 veckor vartannat år. För att avstå våra resor för att slippa tänka i några veckor efteråt är inget alternativ för mig,inte alls......


                                                         Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0