Tack!

Inför vår resa den här gången försökte vi samla in pengar från olika håll till Bristol Academy,som dom allra flesta vet.



Då platsen i väskorna är begränsade och det mesta faktiskt är billigare att köpa på plats och dom får dessutom de sakerna/märkena som dom är vana vid att använda och som är bra för dem, väljer vi att handla exempelvis hygienartiklar,bindor, skoputs,tyger till uniformer mm där.


Vad jag egentligen vill säga är, att inför den här resan så var det mellan 35-40 olika människor/familjer som helt privat valde att skänka pengar till vårt projekt och till vår skola!
Det känns helt fantastiskt och vi är så enormt tacksamma för er hjälp! Att få åka ner med pengarna som vi samlat in och redan på förhand veta att det kommer att göra en enorm skillnad för barnen och för deras skola känns i hjärtat!


När det dessutom är flera av våra vänner,familjer samt tvååkersbor som vi kanske inte riktigt trott skulle velat hjälpa till så blir man mer än glad och också otrolig stolt över att få vara en av dem som är med och förmedlar den hjälpen som ni gett!

Jag vill också förmedla den känslan till er så att ni förstår att det ni gör är något bra!
Ingenting försvinner på vägen, varenda krona som ni skänkt hjälper oss att göra skillnad för barnen på Bristol!
Tillåt er inte att tänka att det inte spelar nån roll vad ni gör, för vi vet att det gör det! Vi har sett det.



Tack alla ni som skänkte pengar till barnen under den här resan!
Tack också till våra fantastiska familjevänner som lägger både sin tid,sitt engagemang och sina pengar på vårt projekt som vi så varmt känner, och jobbar för. 
Tack också alla ni som följer oss på vår resa tillsammans med barnen på Bristol Academy,
Kampala i Uganda,
Vi är er evigt tacksamma!


                                                         Anna,Jennie och Victoria


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0