Det är klart att vi har gjort skillnad!

Se bara på de här korten och jämför dem. De fyra första korten är tagna då vi besökte skolan 2008. Det hade redan skickats ner lite pengar från Sverige för att börja bygget, men det hela hade avstannat och gräset hade börjat växa. Det såg mera ut som en ruin än ett nybygge. Mycket var det som snurrade i mitt huvud den där gången när jag stod och fotade. Kunde det verkligen bli en skola av det här? Och Eddie som var så stolt när han visade upp att de hade en mark och att de byggde på den. Samtidigt som jag funderade på om dehär väggarna ens skulle hålla om det kom ett oväder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skillnaden syns tydligt i det materialistiska och visst borde det även vara så att det har blivit en positiv skillnad för alla familjer som nu ges möjlighet att låta sina barn gå i en skola. Skolan har liksom kommit hem till dem. Om inte vi hade tagit i detta, vem hade då gjort det? Hade det idag funnits en skolan klar att börja studera i? Troligtvis inte!

 

 

Victoria


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0