32 dagar kvar!

Häromkvällen träffades vi hemma hos mig,Jennie,Victoria och jag. Lite mailutskick och allmänt snack stod på listan. Det som skulle bli gjort,blev gjort så det var skönt!

Det är också alltid skönt att få höra deras tankar och känslor om allt som har med det här att göra, och jag kan nog säga att jag tror att kvällen gjorde mig lite mer nöjd med det vi har åstadkommit därnere....Jag har ju svårt att känna mig riktigt nöjd med det vi presterar, men efter denna kvällen ska jag verkligen försöka tänka lite längre än vad jag gör nu och försöka vara nöjd,det blir ju så mycket bättre därnere än vad det var från början!Så lite brainstorming med likasinnade är alltid bra :)Tänk på det och Tack Jennie och Victoria för era kloka ord!

 

För övrigt vill jag bara säga att vi nu har 32 dagar kvar till avfärd!Dagen närmar sig med rasande fart! Jag längtar som en toka! Det ska bli så himlans kul att få träffa alla igen!

Enda smolket i bägaren är ju den där lilla,lilla detaljen att Jennie inte reser med oss.Att inte hon ska med känns konstigare och konstigare för var dag som går...hon hör ju liksom ihop med oss och även om hon är "med" oss hela tiden ändå så blir det inte riktigt samma sak att inte ha henne fysiskt vid vår sida....
Jag tror också att hon kommer att vara grymt saknad av våra vänner i Uganda....

 

Jag vill också säga att Om det är nån som undrar över något så var inte rädda för att fråga,det är bara roligt!


                                         Ha en bra lördag!     Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0