En dag ur min dagbok

Ytterligare en dag från min dagbok,skriven i Uganda 2010....



"Sista dagen och kvällen i Uganda är faktiskt här....Det känns så konstigt och jag vill inte att det här ska vara över.Det känns som om jag lever i en dröm och jag vill inte vakna.



Idag har vi varit på skilda håll.Victoria och Agneta har varit med Eddie hela dan för att handla det sista till skolan
Jennie,jag och Hampus hade en lugn förmiddag med lite marknads shopping och slapp för att senare åka ut till Bristol själva. Vilken kväll det blev! Vi hade sån tur att brassbandet övade så vi kunde sitta och lyssna på dem i säkert en och en halv timme. Lycka!

Sam var där men jag pratade inte med honom idag, bara som allra hastigast. Nu kommer vi nog inte att träffa honom igen för dom ska ut på spelning imorgon. Det känns lite tråkigt men nu vet jag iallafall att han lever och mår bra och det är skönt!



Dom små barnen i all ära,dom är ljuvliga men på nåt vis så är det ändå dom stora som lämnar avtryck hos mig.Sam framför allt,men också en kille som heter Toney som vi träffade redan 2008 men inte pratade med då.Han är 16 år och precis som Sam en tillbakadragen kille med mycket glimt i ögat. Önskar att jag fått träffa dem några gånger till,jag känner mig inte färdig.

Imorgon bär det som sagt var hem,men det blir en sista sväng på skolan innan dess och jag ser fram emot det."


Det här är Toney!


                                                         Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0