Kor och fotboll :)

Nu när man har bloggen så kollar man ju om möjligt ännu oftare på korten från Uganda än vad man gjorde förut.


Detta kortet är från resan 2008 då vi hade med oss mycket fotbollsdräkter och även fotbollsskor till barnen. Självklart så skulle det ju ordnas en fotbollsmatch!

Sagt och gjort! Böljan VS Tvååkers IF blev det!

På en fotbollsplan, som inte fått godkänt av svenska fotbollsförbundet, blev det match mellan överlyckliga ugandiska barn/ungdomar med ivrigt hejjande publik vid sidan av.

Robert, ett av barnen vi hade med oss, (som för övrigt är grym på fotboll och hör hemma i Tvååkers If) drog på sig TIF kläderna och var med. Han hängde med på allt utan uppvärmningen! Det var ingen vanlig uppvärmning förstår ni utan mer "dansklappsnurr" uppvärmning! Hur häftigt som helst att se på, men inte just Roberts starkaste sida.....Själva fotbollsspelandet klarade han däremot alldeles utmärkt!



Hur det slutade minns jag inte riktigt och det var säkert inte viktigt heller, jag minns däremot att det fick bli en kort ofrivillig paus under själva matchen då ett gäng kor tvunget skulle passera, hur snyggt är inte det?


                                                             Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0