Mitt hjärta svämmar över!

Jag hade aldrig kunnat ana att vi skulle få så mycket varma ord för det vi gör! För att för oss är detta något helt självklart att göra, man kan inte låta bli då man börjat.
Men att andra skulle uppmärksamma det och sen vilja hjälpa till känns bara helt fantastiskt!



Man kämpar och kämpar för att få människorna runt om oss att förstå och när dom sen gör det så känns det som att man vunnit högsta vinsten!



Vi har fått pengar skänkta till våra barn från helt oväntade håll, och det är så in i bomben jätteroligt! Det betyder så mycket! 
När våra närmsta vänner hjälper till så känns det också lite extra i hjärtat, det känns som att det är viktigt att de förstår vad vi håller på med, det är ju till stor del de som får lyssna på allt då vi kommer hem från våra resor.



En del av de människor som skänker pengar känner sig tveksamma om den skänkta pengen är tillräckligt mycket......det är den kan jag säga! Har du skänkt en aldrig så liten slant, men skänkt den från hjärtat så är den tillräcklig! Det är egentligen det största av allt!

Men ni ska veta, att lika viktigt som era pengar är för barnen på Bristol, lika viktiga är dom för oss.
Vi blir så otroligt glada och tacksamma då vi ser det som vi gör nu.......viljan ni har att hjälpa oss att hjälpa barnen på Bristol Academy! TusenTusen Tack!




                                             Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0