Det spelar ingen större roll...

Det är dags att skicka ner brev till våra barn på Bristol igen! Många känner sig osäkra på vad man ska skriva i sina brev...kan man skriva si eller så?, är det här kul för dem att läsa?, eller man tycker att det kanske är svårt att skriva på engelska helt enkelt.
 
Istället för att tänka så, tänk istället att det  viktigaste är inte vad man skriver utan ATT man skriver,ritar, skickar foton. Det är barn vi pratar om som i många av fallen aldrig har haft någon som brytt sig om dem överhuvudtaget! Inte bryr dom sig om ifall er engelska är usel, eller om ni har skrivit för hand eller på datorn. Dom blir glada för att ni finns för dem på det sättet som ni har valt att göra, det är det som betyder något!
 
Ni kan skriva om er vardag, om era djur,familjen, eller skolan. Fråga dem om det som ni undrar över vad gäller deras liv. Vill dom svara så gör dom det,vill dom inte svara så gör dom det inte. Framför allt ni som har större barn/ungdomar att skriva med, där är intresset ofta väldigt stort om hur vi har det i Sverige, och det ska vi såklart dela med oss av! Vi vill ju veta hur dom har det, eller hur?
 
Var helt enkelt inte så rädda, släpp era spärrar och skriv om det ni vill, det kan inte bli så hemskt fel.Barnen blir sedda, och det är precis det som vi vill....
 
                                                                   Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0