Ett litet äventyr i sig.....!

I stort sett all vår tid spenderas på skolan då vi är nere i Uganda. Det är ju anledningen till att vi är där och det är också där som vi gör störst nytta.
 
En morgon på vår senaste resa skulle vi dock ta oss till en stor affär som heter Shoprite...dom har väl det mesta och är en ganska så västerländsk affär. Det känns som om man har hamnat på ICA helt enkelt :) Vi gick dit i sällskap med Cissy och det är en promenad på ..... en halvtimme kanske från vårt hotell..... Den ligger mitt inne i centrala Kampala så det är ju oerhört intressant att gå dit för man får se väldigt mycket.
 
Shoprite är ingen affär som våra vänner handlar i överhuvudtaget så jag tror nästan att det var ett äventyr för Cissy att bara få komma dit, och ett äventyr för oss för vad vi får möta på vår promenad, så bra för alla inblandade alltså! :)
Pernilla Cissy och Lovisa på väg till Shoprite.....
 
 
Den här gången stötte vi på tiggande barn tex....det har vi gjort förut men inte så ihängande som de här...det märks att dom är märkta av ett liv i en storstad...tungt att se och svårt att stå emot....Pengar är ju dock inget alternativ känns det som, då hade vi aldrig blivit kvitt dem, men lite godis fick jag fiskat fram ur min väska. Inte alls vad dom egentligen behöver, men det blev så ändå....
 
 
 
 
 
Mitt på trottoaren möttes vi också av den här mannen.....
 
Trött kille i en hemmabygd rullstol... Han satt där och sov helt enkelt :)
 
 
Och till sist...framme på Shoprite, Nästan som att komma hem! Förutom att man inte får ta med någon som helst väska in och att man genomsöks med detektor innan man kliver innanför dörrarna....det hade väl vart nåt för Bergendahls det!
 
                                                          Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0