Jösses vad han skrek!

Roliga små händelser utspelar sig hela tiden då vi är i Uganda...saker som får en att börja skratta bara av minnet nu när man är hemma igen.

 

En sån söt liten händelse utspelade sig då vi kom till ett ställe dit Eddie åker för att hämta sina "krafter". Jag har skrivit om det innan...det var där vi blev daskade av bananblad och vi kastade kaffebönor.... iallafall...dit kom vi nu också så att tjejerna skulle få se det hela också. Vi var inte med i nån ceremoni denna gången utan vi gick bara in på gården.

 

Väl därinne får ett litet barn syn på oss....han blev så fruktansvärt rädd när alla vi vita kom in så han började skrika som en stucken gris! Han skrek och skrek och skrek! Inte ens när hans mamma tog upp honom så slutade han! Och det blev så roligt till slut så vi skrattade allihop åt den här lille killen. Eddie,Sam och Muteesa tyckte det var helfestligt!

 

Den enda av oss som kunde närma sig pojken var Nathalie som själv är från Brasilien eller har påbrå därifrån iallafall, om jag inte minns fel, hon var ju också lite brun, så det var ok :)

 

Hoppas bara på att den här lille killen inte fick några men för livet från den dagen då hans gård fylldes av vita, dessa hemska människor! :)

                                                               Anna

 

         


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0