Lorraine, Whittney och Victoria

Eddie, ägaren och grundaren av Bristol Academy har 3 egna barn, Baby Victoria har vi ju skrivit om, det var flickan som fick sitt namn efter "våran" Victoria. Men han har 2 barn till. Lorraine och Whittney...eller Whittaney eller hur det nu stavas...

 

Lorraine är äldst och han är en lugn och sansad kille! Lik sin pappa både till sätt och utseende tycker jag.Han är väldigt behaglig att ha att göra med och han har alltid ett litet leende till övers :) Han är nu 9 år, tror jag om jag inte minns helt fel.

 

Lillasyster Whittney var, åtminstone både under resan 2008 och 2010 sin brors totala motsats! Ett yrväder utan dess like! Hon dansade och sjöng, hoppade och studsade hela tiden! Ett riktigt charmtroll!

Nu 2012 då vi träffade henne så var det en annan flicka vi mötte. Även hon hade blivit betydligt lugnare och hennes långa hår var borta, hon ville inte ha det mer!

7 år ska hon vara , om Lorraine är 9...

 

Vi har ju följt även de här barnen sedan 2008 så det är alltid kul att träffa dem igen också! Vi träffade dem bara en dag nu under vår resa 2012 då även dem går i skolan (och dom går inte på Bristol) och just den dagen var jag riktigt sjuk så jag fick inte spenderat den tiden med dem som jag hade velat, men till slut kom dom insmygandes i mitt och Victorias rum och Lorraine kröp upp i sängen hos mig  en stund:) Jag tog fram min telefon och så spelade vi lite Angry Birds :)

 

Man kan inte låta bli att undra över vad det ska bli av de barnen? Med den drivkraften och engemanget som deras pappa har så borde det kunna bli något alldeles speciellt...

 

En liten Lorraine 2008. Då gick han på Bristol, nu har dom flyttat så han går på en skola närmre deras hem.

Lorraine 2010, Lite större men lika söt!

Lorraine och Whittney  2012!

Whittney 2010 :)

Whittney och min dotter Linnéa 2008...

Och så lilla baby Victoria :)

 

                                                                     Anna

 

 


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0