Tips!

Det bästa med att ha en egen blogg.....eller den är ju inte bara min har vi kommit överens om, men den är lite min, är att man faktiskt kan skriva om vad man vill! :)
 
Och just idag känner jag för att ge er ett filmtips! Man kollar kanske inte jättemycket film på sommaren, men då sommaren verkar utebli så kan man ju faktiskt krypa upp i soffan med hyffsat gott samvete åtminstone nångång...
 
Mitt tips blir "Machine Gun Preacher" 
En jäkligt bra film!  Grym, sann och alldeles fruktansvärd, men det är såhär verkligheten är...
 
 
Den utspelar sig i Sudan men också i dom norra delarna av Uganda och handlar om den hemske Kony....mannen som tar barn i Afrika och gör dem till soldater i sin armé LRA. Man får följa den Amerikanske mannen Sam Childers som tar lagen i sina egna händer för att rädda barnen undan Kony, och också undan en säker död.
 
Jag för min del satt med tårarna rinnande under långa stunder, dels för att det är fruktansvärt det som sker, dels också för att man känner igen så mycket från våra resor, det känns nästan som om det hade kunnat vara våra barn det handlat om...
 
Se den! Det gör lite ont, det gör det, men man kan inte blunda för sanningen....
 
 
                                                                 Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0