Tusan också.....!

Jag har gjort det igen....!

 

Sagt ordet JA....det suger verkligen när jag säger det...Det händer alltsom oftast. Fastän jag inom mig hör att jag säger nej, så är det inte samma ord som kommer ur min mun då jag öppnar den, för då kommer det likt förbannat ur ett JA ur den väldigt ofta följt av ett, det fixar jag!

 

Jag vet vart det kommer ifrån! Det är min mammas fel! Hon är precis likadan nämligen. Dessvärre verkar vi ha smittat av oss även till Linnéa, min dotter. Hon är också en JA-sägare av rang, likaså på henne efterföljs ja-et av ett, det fixar jag! (Förlåt Linnéa, men det är faktiskt din mormors fel...)

 

Vill ni veta vad jag sagt ja till? Jag har sagt ja till att skaffa en svensk scoutdräkt....Vad var det som hände liksom....? Vart ska jag få tag på det? Vad har ens en svensk scout på sig?

En blå skjorta va? och en gul halsduk....?  Kan man köpa det här nånstans kostar det väl antagligen hur mycket som helst, och det har jag ju inte riktigt lust att lägga mina pengar på... Men ett ja är ju ett ja så jag måste ju helt enkelt försöka lösa det här nu...!

 

Finns det nån av er kanske som har en scoutdräkt liggandes hemma?? I strl M eller L :) Ni kanske inte vill ha den längre.....? Skänk den eller sälj den gärna väldigt billigt till mig så jag kan göra en Ugandisk scout lycklig....

 

Jösses vad trött jag blir på mig själv ibland.....ska sätta mig i ett hörn nu och träna på att klart,högt och tydligt säga ordet NEJ....! Det här fixar inte jag!

 

                                         Always prepared-Alltid redo!

                                                               Anna


Kommentarer
Postat av: Flädertorpet

Ring till NTO Scouterna och förklara situationen!!

2012-07-14 @ 16:55:01
Postat av: Ingela Karlsson

Ett tips, skriv till kungen! För det första, den enda scout jag känner till, för det andra, vilken fin PR för kungahuset att bidra till Bristol! Och....jag tror banne mig att han bidrar!

2012-07-14 @ 18:17:30
Postat av: Anna

Tack för tipsen! Skriva till kungen?....jag vet inte jag. Min penna är inte lika vass som din Ingela,har svårt att tro att jag skulle få han till det! :) Kram Anna

2012-07-14 @ 22:23:40
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Postat av: Pia

Ska göra en check med grannen Anna. Vet att deras son varit scout länge, kanske ligger någon dräkt och dräller...
Kramar till dig<3

2012-07-17 @ 06:51:29
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Tack! Gör gärna det! :)kram!

2012-07-17 @ 07:12:04
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0