En ny liten föreläsning...

En ny föreläsning är gjord :) Det var få som hittade dit den här gången men vi är mycket tacksamma för dom som gjorde det! Tack för att ni kom! Tack också till Mia på Moarnas Bed & Breakfast som ordnat det så fint och var med och lät pengarna gå till våra barn på Bristol <3
 
Vårt arbete går sakta och ganska mycket i uppförsbacke. Det är svårt att nå ut till människor och få gehör för det vi gör. Ibland känns det lite tungt och tråkigt att det är så,men det är bara att hålla humöret uppe och tugga på så gott det går!
Emellanåt så glimmar det till och man får nåt positivt med sig som gör att energin fylls på och man orkar igen...som ikväll tex....folk kommer, lyssnar, ställer frågor och SER vad det är vi gör, och känner för det vi gör. Det betyder så oerhört mycket!
 
Så ännu en gång, tack för er hjälp till barnen på Bristol, vi vet att dom är lika tacksamma som vi är :)
 
                                         Kram Anna och Jennie

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja jag är så ledsen att det är så rörigt här hos oss just nu. Hade så gärna kommit och lyssnat och ställt en massa frågor. Jag är så imponerad över ert arbete, och ert engagemang för dessa barnen!!!
Har sagt det innan och säger det igen, för det kan inte poängteras nog, NI ÄR FANTASTISKA!!!!
Kramar till er från mig <3

Svar: Vi suger åt oss allt! Tack och kram :)
JennieAnnaVictoria

2012-06-20 @ 22:00:17
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0