Älskade ungar!

 
Kan inte låta bli att undra hur det kommer att gå för er i livet älskade barn....
Satta på fel plats i världen för en självklar framtid, men hoppas gör jag ju såklart.
Jag hoppas att varenda unge får växa upp och bli en bra människa som lyssnas på och respekteras för dom som dom är. Alla förtjänar ju det. Oavsett var man bor, vilken färg man har eller vem man har omkring sig.
 
                                              
                                                                   Anna

Kommentarer
Postat av: Tess

Så fina ord och underbara tankar du har Anna... !dem här underbara ungar borde ha det lika bra som våra och samma möjligheter att utvecklas som goda medborgare och respekteras som dem är, oavsett var dem bor, vilken färg dem har eller vem dem har omkring sig... precis som du säger och nu har dem det bättre när ni kom i deras liv och förhoppningsvis kan dem skaffa sig en utbildning i framtiden och försörja sig själva. Det är det det handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva ... och vi kan alla bidra om vi tänker efter och sätter oss i dem fattigas situation ... hur skulle det vara om det var tvärtom och ingen brydde sig om en... det brukar jag alltid tänka på. Tack för alla kloka ord som du skriver varje dag, det gör att jag uppskattar min tillvaro varje dag och känner mig lycklig lottad!

kram/Tess


2012-09-25 @ 19:50:39
Postat av: Anna

Vad kan jag säga mer än Tack? Jag blir oerhört glad för dina ord, och det betyder massor att någon vill läsa dem... Anna

2012-09-25 @ 22:42:42
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0