Calvin Wambi och hans Ingrid

Här har vi lille Calvin. Han har varit med oss ett tag nu och han är så vansinnigt söt!

 

Han har en familjevän i Sverige som heter Ingrid. Nu när vi var nere i mars så skickade Ingrid med oss, förutom ett paket, även pengar så vi skulle köpa en fotboll till honom, och det gjorde vi ju så såklart!

 


Calvin på ett kort från 2010..


Paketuppackning mars 2012, Calvin fick ett välladdat paket och han satt länge kvar med sina grejer...


Och det hela toppades med en fotboll ifrån Ingrid.... :)


Calvin med kompisen Kalema i pojkarnas sovsal...




Det är svårt att inte lägga märke till Calvin, man gör liksom bara det.....

 

                                                Anna

 

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Tänkte bara höra hur det blir med presenter bland barnen. Jag antar att inte alla barnen har någon som skickar dem paket, eller någon fadder över huvudtaget, blir det avundsjuka? Delar det med sig mycket till de andra barnen? Blir barn som inte får någon ledsna? Hur hanteras det på ett "fint" sett? Och får vissa av barnen väldigt ofta medan andra får jättesällan?

Menar absolut inget illa, ni gör verkligen ett fantastiskt jobb!!! Bara undrar

2012-09-17 @ 16:43:44
Postat av: Anna

Det är såklart inte helt rättvist...det är det inte här bland barn och det är det inte heller där. Vad gäller paket från familjevännerna så har det bara varit en gång dom fått paket och det var nu då vi var nere i mars, annars håller vi oss till endast brev, för att barnen ska lära sig att det är vänskapen som är det viktiga och inte att man får saker.Dom flesta av våra familjer skickar med dom gångerna vi sänder ner brev så där är det ganska likt. Dom barnen som har familjevänner är också dom som har det sämst, sådana barn som behöver lite mera omsorger därför tycker vi också att dom kan få känna sig lite speciella, dom har ju ingenting annat...Tack för att du frågade! Anna,Jennie och Victoria

2012-09-17 @ 18:09:22
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0